Plasmage

Plasmage er det nye verktøy innen dermatologi og medisinsk estetikk.

Behandlingen er ikke invasiv som bruker mikrokirurgisk utstyr hvilket genererer huden gjennom en elektrisk utladning som starter når spissen nærmer seg huden

Plasma lys-energi er i stand til å fordampe bort øverste hudlag og gir en øyeblikkelig sammentrekning av hudvevet og setter i gang gjenoppretting og fornyelse vev uten å skjære.

Når man behandler etter nedbrytning og gjenoppbygnings prinsippet viser det seg at behandlingen er blir svært ettertraktet fremfor Botox og injeksjoner.

Behandlingen kan utføres på øvre øyelokk, nedre øyelokk, kråketær, rynker mellom øyenbryn, øvre leppe, nasolabiale (sporet fra nesen og ned langs munnviken) sove linjer på kinnene og halsen.

Ingen behov for skalpell eller nåler og ingen blødning, og det gir en fantastisk øyeblikkelig øyeløft som varer 2-5 år avhengig av hudens tilstand, livsstil og påvirkning fra gener.

Håndstykket som brukes, skaper et lite såkalt plasma-lys som ligner en liten gnist. Dette lyset føres fra spissen av applikatoren til huden og etterlater huden fordampet med en liten mikromillimeter som minimerer huden umiddelbart.

Mer info finner du under Behandlinger – Kosmetisk/medisinsk behandling – Plasmage

 

Publisert av: Frøydis Kristin Pettersen, den 3. september 2017

Kommentarer

Bestill time nå!