ZO MEDICAL Brightenex og Retamax

ZO Medical Brightenex og Retamax

er to medisinske kremer som fungerer utmerket sammen eller alene.

Har du lettere pigmenter, solskader, grov hud eller acneproblematikk kan kanskje disse være noe for deg.

Brightenex

ZO Medical Brightenex er en krem for  å jevne ut og lysne hyperpigmenteringer for deg som ikke trenger eller ikke ønsker å benytte Hydroquinone. Inneholder blant annet Retinol, Isoflavoner og N-Acetyl Glucosamine. Blokkerer melaninproduksjon og bryter opp eksisterende pigmenter samtidig som det øker farten på hudens cellefornyelse. Brightenex benyttes enten som en del av et ZO Medical hudprogram alene, men ofte i kombinasjon med Retamax for best mulig resultat.

 

Brightenex og Retamax

 

Zo Medical Retamax er en retinolkrem som reverserer aldringstegn og beskytter mot videre solskader. Øker cellefornyelsen og stimulerer til økt produksjon av kollagen. Hjelper også huden å holde på den naturlige fukten. I tillegg til Retinol inneholder Retamax blant annet Beta Glucan som beskytter DNA i cellene, Vitamin C og E som fungerer som Antioxidanter og ekstrakt fra Solsikkeolje som virker beroligende på huden. En slik kraftig Retinolkrem krever gradvis tilvenning og det vil være helt normalt å ha noen uker hvor huden kan være tørr, rød og flassende, noe som oppstår 2-3 dager etter første påføring.

Disse produktene kan KUN brukes etter konsultasjon med medisinsk spesialtrenet helsepersonell.

Du bør alltid ha en konsultasjon i forkant hvor et fullt hudprogram med renseprodukter, fukt og solbeskyttelse settes opp sammen med Brightenex og Retamax for et fullt hudprogram. I løpet av de to første ukene får man oppfølging av din behandler. Alle er ikke like og enkelte skal kanskje ikke benytte begge kremene, andre bør kanskje ha helt andre produkter.

Kontakt vår klinikk for ytterligere informasjon.

 

 

Publisert av: Frøydis Kristin Pettersen, den 18. Februar 2017

Kommentarer

Bestill time nå!